Forumet

Du är inte ensam

Fly med barnen?

Page: 1

Author Post
Ny..
Guest
Tanken har funnits ett tag att bara dra med barnen, för att de och jag ska slippa bli utsatta mer för hennes kränkningar och försök till hjärntvätt.
För att ge barnen lugn och ro att bara vara barn då situationen för dem blir allt mer ohållbar.
Men vilken hjälp kan man få från samhället?
Utsatta kvinnor kan vända sig till kvnnojourer och liknande för stöd och hjälp, vart kan en man med barn vända sig?
futura
Guest
hej
Du kan vända dig till din kommun där finns män som blir misshandlade en som du kan prata med där så hjälper dig dej.Eller psykratihandläggare har vi i varje kommun prata med de med.Lycka till
mvh mch
Administrator
Registered: Apr 2010
Posts: 14
Precis som du upplevde jag att hon gjorde det för att jag skulle slå tillbaka och anmäla. Det brukade sluta med att jag brottade ner henne och försökte lugna henne. Inte det lättaste dock. Det eller att hon började slå omkull saker.
???
Guest
Bra att ni tar upp detta. Mitt X brukade slå mig i ansiktet och skrika allt vad hon orkade för hon ville att jag slå tillbaka. Då hade jag blivit anmäld. Jag gjorde aldrig det utan fattade hennes underarmar för att markera och lugna henne, sen gick jag därifrån. På familjerådgivningen fanns en broschyr med titeln:"När han slår dig". Den borde ha hetat "när du blir slagen"
Administrator
Registered: Apr 2010
Posts: 14
Hej!

Som ovan nämnde så finns det alltid någon man kan vända sig till i sin kommun om man har problem som man. Det som jag själv hade väldigt mycket strul med var att det var snårigt att få fram det från t.ex socialjouren för inte alltid att dom ens vet att det finns. Så, ge inte upp! Man måste i värsta fall vara på dom som en igel och försöka luska ut vart man ska vända sig. Lycka till!

Page: 1

Forumet is powered by UseBB 1 Forum Software