Forumet

Du är inte ensam

varför är det mitt fel ??

Page: 1

Author Post
Sandis
Guest
Känner mig så nere och är så himla ledsen hela tiden.
När jag och min fru förlovade oss så var den dagen en mkt trevlig och underbar dag men tyvärr så förlorade hon jobbet dagen efter och på något sätt var detta mitt fel , Och hon ville dessutom ha det till det hade kunnat undvikas om jag hade låtit bli att fria till henne.

:|

hur skulle jag ens kunna påverka en sådan situation?? Hon pratade inte med mig på 4 dagar ?

Att jag mådde skit var bara förnamnet.

Och dessa sk utfrysningar har återkommit med jämna mellanrum.

Känner mig så himla ensam.

Mina bästa vänner får jag inte umgås med då min Fru säger '' de tycker illa om mig ''

Midsommar 2009 skulle vi till Grebbestad och en vecka innan så ringde mig föräldrar till mig medan jag och min fru var på ett köpcenter i Lund.

Mina föräldrar skulle också upp till Grebbestad för att fira midsommar med min fars syster.

Min fru blev asförbannad , sa nu går jag och handlar klart varpå jag sade '' okej ring när du är klart så kör vi hem sen''

2 timmar passerade och ingen fru som hade ringt så jag ringde till henne och frågade om hon hade mycket kvar och om hon ville ha lite bärhjälp.

fick till svars '' Jag har redan kört hem''

hon lämnade kvar mig i Lund , hon struntade fullständigt i mig.

Jag fick ta tåget hem och sedan fick jag höra att mina föräldrar är '' Tattare'' att jag är fullständigt dum i huvudet och att jag inte fattar någonting.

Igen , varför är detta mitt fel ?
Sandis
Guest
Hon ville inte ha gemensam ekonomi , trots att vi hade köpt hus tillsammans , jag fick alltid till svars '' varför ska du ha tillgång till mina pengar ?? ''

Pengakåt är inte tillräckligt starkt ord

Får ofta höra kommentarer som t ex '' Mmm jag vill till Rhodos nu på semestern , har du råd att köpa en egen biljett eller ska du låna av mig igen ??

Visst hon tjänar mer än mig , det bekommer verkligen inte mig men att hon slänger det i ansiktet på mig om och om igen gör så ont .

'' jag lever på henne , att det var hon som betalade det mesta av bröllopet'' .
Faktum var att jag betalade mest trots att jag tjänar minst.

Känner någon igen sig ??

Vad ska jag göra ??
Administrator
Registered: Apr 2010
Posts: 14
Hej

Det verkar som att hon gillar att ha maktövertag. I ett sånt förhållande blir man sakta men säkert sönderbiten från min erfarenhet. För då är hon en energitjuv och suger energi från dig för att må bra. I mina ögon är det riktigt farligt långsiktigt för jag har själv upplevt liknande. Självkänslan verkligen försvinner.

Det finns ju några frågor du kan ställa dig själv. Älskar du henne så mycket att du tycker att det är okej att hon förstör dig inombords? Är du mer rädd för att leva utan henne än att bli mentalt torterad av henne?
Problemet är att tillslut så blir det fysiskt, om en mental misshandel pågår tillräckligt länge. Kroppen reagerar alltså på den mentala misshandeln, utan tvekan förr eller senare.

Själv hade jag inte det lätt att lämna exet då hon sög ut energin hela tiden vilket gjorde att jag fick spara mina sista krafter lite här och där och bryta mig loss.

Något annat jag lärt mig i livet är att såna människor som trakasserar andra människor för att få kraft ändrar sig aldrig hur mycket man än vill det.

Ni kan gå till en familjerådgivare men det lär bara dra ut på det dessvärre. Plus att jag gissar på att hon kommer använda det för att trycka ner dig ännu mer.

Vi människor är vanedjur. Så även om dom i vår omgivning är elaka är det inte så lätt att lämna dom fast att det är det absolut bästa för oss. Du borde absolut försöka prata med dina vänner om detta och din familj då inget kan vara lika hjälpande. Det kan vara svårt och du kanske inte nått muren än men det kommer du antagligen förr eller senare om detta fortsätter.

Livet är kort. Varför ska vi tvinga oss att ha negativa influenser runt omkring oss när vi inte behöver?

Så mitt slutliga råd är: Lämna förhållandet. Hitta positiva influenser i livet för det lär du absolut behöva så du kan få din livskraft och glädje tillbaka. Kasta borta allt som ger dig negativa intryck och fokusera på det positiva. Att grubbla i det negativa när man är så djupt i det gör hålet bara större. Släpp ut dina känslor till dina nära och kära. Om dom nu skulle strunta i dig så kontakta mansjouren som hjälper dig gå igenom det om ni bryter förhållandet.

Page: 1

Forumet is powered by UseBB 1 Forum Software