Forumet

Du är inte ensam

fortfarande i hennes klor

Page: 1

Author Post
Sandis
Guest
Igår kände jag , för första gången på minst 2 år, att jag kanske börjar få tillräckligt med styrka för att äntligen sk slå mig fri från bojorna som jag har burit så länge men ......

på kvällen började hon igen '' kan du hämta mig kl 1730 vid solana center ( hon solar min 1 ggr i veckan ) . Jag svarade '' nej jag tränar ju '' och får till svars från henne '' kan du ju göra imorgon istället ''
Jag viker mig , dum som jag är för husfridens skull och hämtar henne.
Väl hemma så ger jag katterna mat, diskar undan, lagar mat till oss medan hon endast går och duschar ( tog 5 minuter ) samt sätter sig och tittar på julkalendern . Jag hör henne ropa '' gör en Chailatte till mig '' varpå jag mitt i all matlagning samt diskande säger '' jag är ledsen men jag har för mkt just nu '' hon blir direkt sur och säger '' som vanligt måste jag göra allt själv ''

Vad då allt själv , hon duschade sen gick hon och tittade på tv.

När jag väl kom in till vardagsrummet med mat så ville hon ha en puss på kinden, jag hade precis satt mig ner för att få slappna av och så vill hon att ska resa mig igen och gå bort till henne för att pussa henne på kinden.

Jag orkade inte så jag i min dumhet sade'' kan du inte komma till mig istället ''
Hon blev arg , tog sin mat och gick samtidigt som hon igen tryckte ner mig med orden '' du ställer ALDRIG upp för mig ''

fredagen den 10/12 ska jag köra och hämta henne och hennes kollega i Kristianstad kl 01 på natten ( bor åtta mil därifrån ) och sedan köra hem först hennes kollega till malmö ( 4 mil från vårt hem ) och sen vidare hem .

Vad då inte ställer upp.

Köper jag en biltidning så får jag höra att jag slösar pengar hela tiden ( köper mmax en i månaden ) men att hon lägger 500 kr på vero moda och nästa dag 700 kr på HM spelar absolut ingen roll .


Och nu har en tjej som jag älskar jätte mkt sagt till mig att jag måste , absolut måste slå mig fri från henne innan jag går under.

vet inte vad jag ska göra ,

Känner mig så ensammen, har inga kompisar kvar längre , jag fick ju inte umgås med dem pga av min fru , får bara umgås med hennes vänner.

Jag berättade att jag vill sluta på mitt jobb och utbilda mig till undersköterska , givetvis tar jag kvällskurser i så fall och jobbar kvar på mitt gamla jobb fram tills jag är färdig och fått nytt jobb.

Men igen ..... '' Menar du att jag ska försörja dig så att du ska få plugga till nån j***la loser till undersköterska ''

HJälp mig !!

Känner snart för att bara ta livet av mig
Marie
Guest
hej sandis

Ja här kan du inte vara kvar i detta förhållande tyvärr.Du måste lämna du försöker sätta gränser men då blir hon sur.Du den tjejen som du gillar kan hon stötta dig i att du kan vara där tills du får en lägenhet.Vänner försvinner när man har såna förhållanden.Du får tänka på att lämna,helst ska man inte säga något för då blir det värre.
Utan bara göra det,så gjorde jag kul att du vill läsa till undersköterska.Du jag är en nära vän till han som har denna sida.Jag stöttar i detta ämne varje dag.Du kan nå mig på facebook marie christine olsson eller marie_364@hotmail.com.Jag har 30 års kunskap och psykologi du är välkommen att skriva till mig så jag kan stötta dig mera.stå på dig!
« Last edit by admin on Thu Dec 16, 2010 1:32 pm. »
Marie
Guest
Sandis Här är mer du får gärna höra av dig
http://mansjouren.nu/mansjourer/
« Last edit by admin on Thu Dec 16, 2010 1:32 pm. »
mch
Guest
kram mch

Page: 1

Forumet is powered by UseBB 1 Forum Software