Forumet

Du är inte ensam

Hur ska man göra ??

Page: 1

Author Post
Razor32
Guest
Min fru och jag har varit gifta i snart 4 år , en del bra dagar har vi haft samtidigt som vi har haft en hel del mkt dåliga dagar.

Har ofta fått höra att jag inte gör sk '' tillräckligt hemma '' men jag får inte ihop vad hon menar ...... Jag lagar middagsmaten varje dag, är alltid uppe först och ger katterna mat samt fixar matlådor till oss själva , gör våra inköp 95% av gångerna, alltid den som betalar räkningarna och fixar med våra pensions & deklarationspapper, diskar och tvättar i stort sett dagligen. så då återstår bara själva städningen hemma så i och med att jag gör allt det andra så tycker jag att då kan väl hon göra det .... men nej '' då gör inte jag tillräckligt ''.

Vi har försökt få barn i snart 3 år , givetvis har vi gått på undersökningar där det visade sig att det är pga mina spermier inte är bra .

Detta gjorde så klart mig ledsen och jag ville ha lite tid för mig själv ........ men ...... då var min reaktion inte godkänd av min fru som blev direkt arg för att jag ville ha lite tid för mig själv.

Hon har flera sk fobier bland annat mot toaletter på allmän plats/ hemma hos andra och då måste jag s a s stå utanför dörren / följa med henne till toaletten och hålla henne i handen. Min fru är 30 år gammal , jag förstår att fobier är mkt mkt jobbiga men hon vill inte gå och få hjälp mot detta. Jag får knappt hälsa på mina vänner då de enligt min fru säger att de har någonting emot henne.

Hon måste alltid under alla omständigheter ha kontroll, fester ska vara hemma hos oss, hon har problem när hon inte kan få bestämma själv vilken tid hon ska till någon annan kompis eller om man ska ta en fika med kompisar så måste man utan tvekan komma till oss varje gång.

Jag har sedan två velat bytta bil men varje bil vi tittar på är det någonting fel med , oftast så klagar hon på att hon sk '' inte sitter okej ''
Men då när hon säger detta så har hon aldrig provat att ställa in stolen ......

Hon har ett mkt ombytligt humör, ibland glad och pratar babyspråk för att två sekunder senare flippa ut om jag inte ger henne uppmärksamhet tillräckligt snabbt skrika och säger åt mig att sk '' dra åt helvete ''

Snälla hjälp mig , detta får mig att må så dåligt , jag får inte träna , måste vara med henne så ofta som möjligt annars så är jag sk '' otrogen mot henne ''

Snälla , finns det någon som känner igen sig
Administrator
Registered: Apr 2010
Posts: 14
Då jag själv varit i en liknande sits där man hamnar i en sorts dimma för att förövaren"sambon eller frugan" suger energi så rekommenderar jag starkt följande:

Tag kontakt med Kriscentrum för män som finns i hela Sverige. T.ex http://www.goteborg.se/wps/portal/kriscentrumforman. Om det inte finns där du bor så kontakta socialen för det bör finnas något liknande i så fall. Du bör absolut kontakta dem och gå förbi din ego spärr som de flesta män har.

Prata ut om detta med någon du känner t.ex någon i familjen eller nära vän. Deras objektiva syn kan hjälpa dig.

http://supportforman.jothodesign.com/tecken.html, Läs och låt det sjunka in hur pass allvarlig din situation är.

Du väljer själv om du vill tillåta dig bli psykiskt misshandlad. När jag själv var i dimman så var det inte alls lätt att förstå hur pass illa det var och man förnekade omedvetet allting. Upprepa och läs om psykisk misshandel och ställ dig frågan om du verkligen vill leva ditt liv på detta sätt.

Det som hjälpte mig var att ha kontakt med någon nära mig och med mansjouren dvs socialen.
bra sida
Guest
ah så glad jag blev kram mch

Page: 1

Forumet is powered by UseBB 1 Forum Software